JUWELIER VAN DER TUIN
CORNELIS SCHUYTSTRAAT 46A
1071 JL AMSTERDAM
TEL: 020 - 6713137

Welkom Horloges Horlogebanden Sieraden Trouwringen Zilveren geschenken OccasionsBastian
Bernstein
Casa collection
Clic Creations
DNa - DIAMOND Nederlands Ambacht
Kobu Parels
H.J. Muller Collection
Monzario
Quinn
Rabinovich
Rebel & Rose armbanden
R&C
Trollbeads
Trollbeads 2015 najaarcollectie
Trollbeads voorjaarscollectie
Trollbeads Bangle
Kroonjuwelen
X by Trollbeads
VinxX by Trollbeads

OPRUIMING 50% KORTING OP X BY TROLLBEADS

 

 

De door de befaamde Deense ontwerpers van Trollbeads gecreëerde X by Trollbeads is een unieke benadering van sieraden naar eigen ontwerp.

Voor het innovatieve design is gekozen voor hoogwaardige zwarte rubberen, bronzen, zilveren en gouden X links, die je eenvoudig naar voorkeur aan elkaar rijgt tot armbanden en colliers. Om zo altijd je herinneringen, dromen en passies bij je te dragen.
De ruwe elegantie van een zelf samengesteld X by Trollbeads–sieraad onderstreept de stijl van wie het draagt. Elke schakel heeft een onontkoombare unieke persoonlijkheid. Van rock chick-symbolen zoals gitaren en muzieknoten tot ultramoderne, op pixels en skylines geënte schakels. En ook persoonlijke en creatieve symbolen van liefde en dieren uit de Chinese dierenriem. Uiteenlopende creaties waarbij de draagster met verrassende combinaties haar geheel eigen verhaal kan vertellen.

De nieuwe collectie is een creatief eclectisch geheel van ruim zeventig slim vormgegeven en speels gethematiseerde schakels gemaakt door negen kunstzinnige Trollbeads-designers, die elk met hun eigen interpretatie en stijl hebben bijgedragen tot het elegante en tegelijkertijd functionele ontwerp.

X by Trollbeads is vanaf nu verkrijgbaar bij juwelier van der Tuin in Amsterdam.